Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didirikeun taun 2008, mangrupikeun perusahaan komprehensif
rumah sakit kualitas luhur tirai disposable kalayan kamampuan panilitian sareng pamekaran, desain sareng produksi.
Produk kami kalebet tirai pakai standar, tirai bolong sareng tirai dicitak.

ngeunaan
Tianfeng

Téhnologi Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didirikeun taun 2008, mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahususkeun tirai disposable rumah sakit kualitas luhur kalayan kamampuan panilitian sareng pamekaran, desain sareng produksi. Produk urang kaasup tirai pakai standar, gorden bolong sareng tirai dicitak. Sadayana nganggo cangkéng sareng label panas dilampirkeun.

Tirai disposable generasi anyar urang dirancang pikeun ngagentoskeun tirai anu tiasa dianggo deui sareng tiasa dicuci kalayan hemat biaya anu penting sareng ningkat pangendalian inféksi.

Kami spesialis kontrol inféksi anu épéktip ngarah, anti-baktéri sareng pembakaran rumah sakit api-tahan

warta sareng inpormasi