• SX8B0009

Tinjauan Perusahaan

Suzhou Tianfeng

Lingkungan Bahan Téhnologi Co., Ltd.

Kami gaduh langkung ti 10+ taun pangalaman manufaktur

Kami spesialis kontrol inféksi anu épéktip ngarah, anti-baktéri sareng pembakaran rumah sakit api-tahan Kalayan produk berkualitas tinggi kami, kami parantos janten salah sahiji perusahaan anu paling dipercaya dina industri pikeun fasilitas médis.

Komitmen urang pikeun nganteurkeun hasil parantos ngamungkinkeun urang ngawangun hubungan anu lami sareng konsumén di sakumna dunya sareng ngalaksanakeun janji-janji urang unggal waktos.

Téhnologi Bahan Lingkungan Suzhou Tianfeng, didirikeun taun 2008, mangrupikeun perusahaan komprehensif ngahususkeun tirai disposable rumah sakit kualitas luhur kalayan kamampuan panilitian sareng pamekaran, desain sareng produksi. Produk kami kalebet tirai pakai standar, tirai bolong sareng tirai dicitak. Sadayana nganggo cangkéng sareng label panas dilampirkeun. Tirai disposable generasi anyar urang dirancang pikeun ngagentoskeun tirai anu tiasa dianggo deui sareng tiasa dicuci kalayan hemat biaya anu penting sareng ningkat pangendalian inféksi.

SX8B0036
CONTACT-US

GARIS PRODUKSI POLYPROPLENE

Garis produksi ieu serat filamén filipropilén spunbonded parabot lawon sanésna. Bahan baku na nyaéta polipropilén (PP). Lawon nonwoven anu urang hasilkeun ngagaduhan kakuatan anu luhur, kalembutan anu saé, kabersihan, anti baktéri, résistansi korosi, kakuatan tarik tingkat tinggi sareng tingkat pemanjangan. Warna sareng beurat lawon tiasa béda-béda numutkeun paménta konsumén.

aboutxq

Pangalaman Beunghar

Pangalaman 13+ taun ngadamel tirai cubicle disposable.

Standar Internasional

Kabuktian pikeun minuhan standar internasional anti-baktéri sareng tahan seuneu.

Produksi Antibakteri

Garis produksi anti baktéri mandiri.

Mangtaun-taun Pangalaman
Ahli Profesional
Jalma Bakat
Bagja Klién
SX8B0032
SX8B0040
SX8B0050