• SX8B0009
  • Eyelets only

    Socét hungkul

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • Fixed-steam Hook

    Ngalereskeun-uap Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • Lollipop Hook

    Lollipop Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • Nested U Hook

    Sarang U Hook

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • Quick-fit Hook

    Gancang-pas Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • S Hook

    S Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • U Hook

    U Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.