• SX8B0009
  • Healthcare Workers Stricken by COVID Fight for Compensation Benefits

    Pagawé Podomoro Diserang ku COVID Ngalawan Mangpaat Kompensasi

    Dugi ka ayeuna, para padamel kedah ngabuktikeun ngayakinkeun yén aranjeunna katépaan dina padamelan. Tapi 16 nagara ayeuna nganggap nempatkeun on rumah sakit: Buktikeun yén pagawé henteu ngagaduhan panyakit dina padamelan. Salah sahiji seueur elemen anu janten panyawat coronavirus 2019 (COVID-19) ...
    Maca deui
  • EPA Greenlights Lysol Disinfectant Spray to Combat COVID-19

    EPA Greenlight Lysol Disinfectant Spray pikeun merangan COVID-19

    Badan Perlindungan Lingkungan (EPA) parantos nyatujuan Lysol Disinfectant Spray pikeun merangan SARS-CoV-2, virus anu nyababkeun panyawat coronavirus 2019 (COVID-19). Badan Perlindungan Lingkungan (EPA) parantos nyatujuan Lysol Disinfectant Spray pikeun merangan SARS-CoV-2, virus anu nyababkeun coronavirus ...
    Maca deui
  • Skilled Nursing Facilities Remain Vulnerable to COVID-19

    Sarana Perawat Terampil Tetep Ruksak kana COVID-19

    Aya kabutuhan pisan pikeun ngasupan SNFs kalayan langkung seueur sumberdaya, henteu ngan ukur dina hal alat pelindung diri, tapi ogé sumber daya pencegahan inféksi kritis sareng padamel. Ti saprak mimiti pandemi SARS-CoV-2 / COVID-19 di Amérika Serikat, urang parantos terang seueur kerentanan ...
    Maca deui