• SX8B0009

Aya kabutuhan pisan pikeun ngasupan SNFs kalayan langkung seueur sumberdaya, henteu ngan ukur dina hal alat pelindung diri, tapi ogé sumber daya pencegahan inféksi kritis sareng padamel.

Saprak awal pandemi SARS-CoV-2 / COVID-19 di Amérika Serikat, urang parantos seueur dipikanyaho kerentanan populasi pasien anu tangtu. Mimiti, fasilitas asuhan terampil sareng fasilitas perawatan jangka panjang anu sanésna mimiti nunjukkeun kacenderungan pikeun népakeun inféksi virus.

Tina sumber pencegahan inféksi terbatas kana populasi sabar anu rentan sareng sering staf manteng ipis, lingkungan ieu nunjukkeun janji panyakit tiasa ditahan. Sanaos kami terang ieu bakal janten titik anu lemah, sabaraha anu leres-leres katépaan? Dina dinten awal wabah, tés ngan dilakukeun pikeun jalma anu ngagaduhan gejala, tapi sabab sumber daya parantos ningkat, maka ogé kasadiaan tés. Hiji studi anyar ti Pusat Kontrol Kasakit sareng Pencegahan Morbiditas sareng Mortality Weekly Report (MMWR) mengevaluasi Prévalénsi COVID-19 di Detroit fasilitas asuhan terampil (SNF) ti bulan Maret dugi ka Méi taun ieu.

Ngagunakeun survey prevalénsi titik dimana sadaya staf sareng warga diuji teu paduli gejala, aranjeunna mendakan statistik anu pikahariwangeun pisan antara dua puluh genep SNF Detroit. Pangujian lumangsung di sababaraha fasilitas dumasar kana prioritas sareng dilakukeun sasarengan sareng departemen kasihatan kota. Sumawona, panaliti ngalaksanakeun penilaian pencegahan inféksi sareng konsultasi— "Dua penilaian IPC tindak lanjut dilakukeun pikeun 12 fasilitas anu ngiringan dina survey anu kadua sareng kalebet ujian tina praktik cohorting nganggo groundplan fasilitas, pasokan sareng panggunaan alat pelindung pribadi, panangan prakték kabersihan, perencanaan mitigasi staf, sareng kagiatan IPC anu sanés. ”

Departemen kaséhatan lokal ngabantosan kumpulan inpormasi ngeunaan hasil positip, status gejala, rawat inap, sareng korban jiwa. Pamustunganana, panaliti mendakan yén ti 7 Maret dugi ka 8 Méi, 44% tina 2.773 warga Detroit SNF dipendakan positip pikeun SARS-CoV-2 / COVID-19. Umur median pikeun warga anu positip nyaéta 72 taun sareng 37% tungtungna peryogi dirawat di rumah sakit. Hanjakalna, 24% jalma anu diuji positip, maot. Panulis nyatet yén "Diantara 566 pasien COVID-19 anu ngalaporkeun gejala, 227 (40%) maot dina 21 dinten tés, dibandingkeun sareng 25 (5%) diantara 461 pasién anu ngalaporkeun henteu aya gejala; 35 (19%) maotna diantara 180 pasien anu statusna kanyahoan teu dipikanyaho. "

Tina 12 fasilitas anu ngiringan dina survey prevalénsi poin kadua, dalapan parantos ngalaksanakeun koordinasi pasien positip di daérah khusus sateuacan survey. Kaseueuran fasilitas ngagaduhan sénsus sakitar 80 pasien sareng anu diuji nalika survey kadua, 18% ngagaduhan hasil anu positip sareng henteu dikenal positip. Sakumaha dicatet ku panulis, panilitian ieu nunjuk kana kerentanan populasi pasien ieu sareng tingkat serangan anu luhur. Peuntas 26 SNF éta, aya tingkat serangan sacara umum 44% sareng tingkat rawat inap anu aya hubunganana sareng COVID-19 tina 37%. Angka-angka ieu kaget sareng nunjuk kana kabutuhan anu teras kanggo deteksi awal, upaya pencegahan inféksi, cohorting, sareng kolaborasi sareng departemén kaséhatan masarakat lokal. Aya kabutuhan pisan pikeun ngasupan SNFs kalayan langkung seueur sumberdaya, henteu ngan ukur dina hal alat pelindung diri, tapi ogé sumber daya pencegahan inféksi kritis sareng padamel. Kusabab ieu lingkungan anu rentan, dukungan anu dituluykeun bakal diperyogikeun sanés ngan ukur lilana pandemi tapi ogé saatos.


Pos waktos: Jun-03-2020