• SX8B0009
  • Standard curtains

    Tirai standar

    hordéng didamel tina 100% polipropilén anu ngagaduhan salah sahiji pangaruh lingkungan anu panghandapna tina bahan naon waé - sintétis atanapi konvérsi.
  • Standard curtains

    Tirai standar

    hordéng didamel tina 100% polipropilén anu ngagaduhan salah sahiji pangaruh lingkungan anu panghandapna tina bahan naon waé - sintétis atanapi konvérsi.
  • Standard curtains

    Tirai standar

    hordéng didamel tina 100% polipropilén anu ngagaduhan salah sahiji pangaruh lingkungan anu panghandapna tina bahan naon waé - sintétis atanapi konvérsi.
  • Printed disposable curtains-Animal

    Dicetak pakai tirai-Sato

    Warna pikaresepeun kalayan sababaraha pola anu tiasa dianggo di bangsal murangkalih.
  • Printed disposable curtains-Balloon

    Dicetak disposable curtains-Balloon

    Warna pikaresepeun kalayan sababaraha pola anu tiasa dianggo di bangsal murangkalih.
  • Printed disposable curtains-Koala

    Dicetak tirai disposable-Koala

    Warna pikaresepeun kalayan sababaraha pola anu tiasa dianggo di bangsal murangkalih.
  • Printed disposable curtains-Sunbird

    Dicitak tirai disposable-Sunbird

    Warna pikaresepeun kalayan sababaraha pola anu tiasa dianggo di bangsal murangkalih.
  • Mesh-top disposable curtains

    Hordéng luhur-luhur tiasa dianggo

    Curtains kalayan bolong di luhur tirai pikeun tirai dipasang plafon upami patuh kana peraturan seuneu mangrupikeun masalah.
  • Mesh-top disposable curtains

    Hordéng luhur-luhur tiasa dianggo

    Curtains kalayan bolong di luhur tirai pikeun tirai dipasang plafon upami patuh kana peraturan seuneu mangrupikeun masalah.
  • Integral mesh disposable curtains

    Hordéng disposal bolong integral

    Gorden kalayan liang anu ditinju di luhur langsir supados cahaya sareng hawa tiasa sirkulasi.
  • Eyelets only

    Socét hungkul

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
  • Fixed-steam Hook

    Ngalereskeun-uap Kait

    Tirai sekali pakai urang ningkatkeun cara rumah sakit ngatur prosedur sareng penampilanana. Éta dirarancang pikeun ngajaga waktos perobihan dina waktos anu handap bari tetep cukup awét pikeun ngagantung salami tirai tradisional. Aranjeunna ngagaduhan retardant seuneu anu diperyogikeun, baktéri nyebarkeun pencegahan sareng privasi tirai tradisional anu digabungkeun sareng warna anu pikaresepeun, ngadaur mulangkeunana sareng bahan anu tiasa dianggo, biaya anu lumayan sareng pamasangan saderhana.
12 Teras> >> Halaman 1/2